Skriv til Studios

form_buton

Vision og Værdier


Vores vision er som en køreplan der guider os i alle aspekter af vores forretning. Visionen beskriver hvad vi skal udrette for fortsat at vækste indenfor vores industri af levende billeder.

Vi vil være Skandinaviens foretrukne full-service leverandør til produktion af levende billeder. Det betyder at vi vil have branchens højeste kundetilfredshed, højeste faglighed, mest innovative løsninger og mest dedikerede medarbejdere - så kunderne kun skal koncentrere sig om indholdet.

Hos HDR har vi defineret nogle ambitiøse kerneværdier som skal kendetegne måden vi arbejder og agerer på. Alt vi gør skal korrespondere med værdierne – disse skal hælpe os som et kompas til at navigere i en verden hvor de personlige relationer er i højsædet - hvor mennesker handler med mennesker. 

Forståelse i 2. Kunden i centrum

Vi sætter os i kundens sted og forstår både, hvad det er, de ønsker og dét, de har behov for. Vi har kompetencerne til at skitsere og levere den vare, som bringer vores kunder i mål. Kommunikation og partnerskab skal sikre, at vi ved, hvor kunderne er – og omvendt.

Vi skaber værdi sammen med vores kunder.

Innovation

Vi tænker nyt, ser nye muligheder og tænker nye løsninger. Vi tilstræber, at vi gør tingene endnu bedre for hver gang vi gør dem – dét, vi gjorde i går gør vi ikke nødvendigvis i morgen. Vi forfølger ambitiøse mål, både som forretning og som individder, for at tvinge os selv til at udvikle os. Men: vi er innovative for at kunne give vores kunder bedre løsninger – ikke bare for at være det.

Innovationen er dét, der får os i mål.

Viden

Vi sørger for at være på forkant med udviklingen og søger aktivt viden om vores felt og vores branche, sparrer med vores kunder, leverandører og kollegaer og sikrer, at vi altid har viden til at vurdere, om nye muligheder kan skabe værdi for vores kunder.

Vi er hele tiden ét skridt foran branchen.

Energi

Vi er dedikerede og brænder for det vi laver. Vi er videbegærlige og drives af vores ambition for at skabe de bedste og mest optimale løsninger. Vi er ambitiøse, vi elsker at eksekvere med højt personligt drive, og vi siger ikke ”nej” til kunder eller kollegaer, men søger til hver en tid løsninger, selvom de ikke ligger lige for. Høj motivation gør arbejdsdagen sjovere for hele holdet. Og det smitter af på vores leverance til kunderne.

Vi giver altid 110% - til kunderne og til hinanden.