Skriv til Studios

form_buton

Samfundsansvar


I HDR ønsker vi at tage et aktivt medansvar for de samfundsmæssige udfordringer, vi står over for. Ansvarlighed over for vores kunder, medarbejdere og omgivende samfund er en integreret del af HDRs’ måde at drive forretning på.

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv
Vores medarbejdere bruger en stor del af deres vågne timer på vores arbejdsplads, og de bærer dagligt ansvaret for, at vores kunder er glade og tilfredse. De er vores vigtigste aktiver, og derfor vil vi gerne passe rigtig godt på dem.

Vi går især meget op i, at vores medarbejdere har et sundt arbejdsmiljø. Vi vil gerne medvirke til, at vores medarbejdere får lyst til at bevæge sig og motionere. Derfor deltager vi årligt i forskellige arrangementer af sportslig karakter. Igennem en årrække har vi fx haft vores faste plads i fælledparken under DHL-stafetten.

Et andet tilbud med stor betydning for sundhed og helbred er rygning, og vi ved, at mange rygere ønsker at stoppe. Studios tilbyder derfor alle medarbejdere, som måtte ønske støtte og opbakning til at blive røgfri, et rygestopkursus, som afvikles for virksomhedens regning. I HDR er der totalt rygeforbud indendørs, og der må kun ryges på nærmere anviste udendørsområder, for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Uddannelse er vejen frem
I HDR ser vi det som en naturlig del af virksomhedens aktiviteter at uddanne elever, lære fra os og give både inspiration og erfaring videre til nye generationer. Siden 1997 har vi med succes udklækket ca. 20 elever – alle med meget fine resultater.

Foruden elever byder vi gerne skoleelever velkommen i praktik. Vi synes, at det er en vigtig del af vores samfundsansvar at hjælpe unge mennesker med at få afklaret deres kompetencer og ønsker i forhold til et fremtidigt job i vores branche.

Studios har ikke sat et konkret mål for antallet af elever, idet vi ser det som essentielt, at vi til stadighed kan tilbyde indholdsrige forløb med så højt et udbytte som muligt.

Styr på strømmen
Vi ønsker, at begrænse den negative miljøpåvirkning mest muligt og i stedet bidrage positivt, hvor det kan lade sig gøre. Tv-produktioner kræver som oftest meget strøm, og HDR forbruger årligt i omegnen af ca. 1 gigawatt (1.000.000 kilowatt). Derfor har vi siden 2010 fået al vores strøm produceret ved hjælp af vedvarende energi – primært vindenergi.

Find vores miljøbevis her:

Certifikat 2010 Dong Energy

Certifikat 2011 Dong Energy  

Certifikat 2012 Dong Energy 

Certifikat 2013 Dong Energy 

Certifikat 2014 Dong Energy 

Certifikat 2015 Dong Energy 

Vi arbejder systematisk med en omfattende og langsigtet omlægning af vores tv-belysning til LED. Styringen af vores klimaanlæg optimeres løbende, og vi har installeret bevægelsesfølere og tænd-sluk-ure, hvor det er muligt.

Vi støtter det gode formål
Hvert år rammes 150 børn og 1.200 unge af kræft. Hvert år mister 4.000 børn en far, mor, bror eller søster til kræften. Vi har derfor valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse i deres arbejde for et liv uden kræft og patientforeningen Familier med kræftramte børn i deres arbejde.

Find vores takkebrev for støttebidrag her:

Takkebrev størrebidrag 2012

Takkebrev støttebidrag 2013

Takkebrev støttebidrag 2014

Takkebrev Danske Hospitalsklovne 2013

Takkebrev Danske Hospitalsklovne 2014

Takkebrev støtte til Scleroseforeningens Walk and Talk 2017